fbpx

Treatments

treatments
Wauwbrauw treatments behandelingen
Alles wat jouw brows nodig hebben

Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden om van jouw brows échte WauwBrauws te maken.
Kom je er niet uit? Wij bekijken graag samen met jou de beste treatment.

P
o
w
d
e
r
B
R
O
W
S
Powderbrows
Bij WauwBrauw zijn we gespecialiseerd in PowderBrows. Met deze techniek streven we naar vormgeving en symmetrie, we creëren een poederachtige Brow. Dit doen we door pigment aan te brengen in de huid, bij ons altijd met als doel een natuurlijk resultaat. Door je Brows eens in de 1-2 jaar een touch-up te geven behoudt je de vorm en kleur op de lange termijn.
Wauwbrauw Browstyling
Wanneer je kiest voor een van onze browstyling behandelingen, halen wij het best haalbare resultaat uit jouw natural brows. In overleg maken wij van jouw brows echte WauwBrauws.
B
R
O
W
S
T
Y
L
I
N
G
SHAPING & TINTING

Een must voor alle Brows vinden wij! Met Shapen brengen we vorm aan doormiddel van threaden of epileren, knippen en ons onmisbare donsmesje. En door je Brows een KleurBoost te geven, frissen we deze op of maken we je Brows tot een paar tinten donkerder. 

Soft Henna/ Hybrid Brows

Net dat beetje extra! Naast dat we de haartjes verven, blijft er ook een subtiele afdruk achter op de huid. Ideaal om de brows wat voller te maken of voor als je nog twijfelt over PowderBrows.

BrowLift/BrowLamination

Deze behandeling creëert de Fluffy Brow! Of je ze nu super strak of juist super fluffy wil, alles is mogelijk. Prachtige Brows zijn het resultaat. Maar pas op: deze behandeling is verslavend!

Men-Brows

Zelfs de meest weerbarstige Men-Brows krijgen we bij WauwBrauw onder controle. Door jouw Brows te shapen zie je er meteen verzorgd en nóg vriendelijker uit…

YOUNG BROWS

Ben jij 16 jaar of jonger? En wil je jouw Brows on fleek? Ook voor de jonge dames en heren zijn wij er. Voorkom verkeerd epileren, met spijt op de lange termijn, en laat het aan ons over, afgesproken?!

L
a
S
H
E
s
Lashes wauwbrauw browbar
Wanneer je toch bij ons komt voor je Brows, kun je meteen je Lashes laten doen, handig toch!?
LashLift

Weg met die wimper kruller! Met deze behandeling zetten wij je lashes in een mooie krul, waardoor je een mascara effect krijgt. Wij zijn verkocht!

Tinting Lashes

Wij verven je wimpers waardoor ze ook zonder mascara diepzwart van kleur zijn. Dat scheelt jou elke dag weer tijd.