Permanente Make-up verwijderen

Ben je niet (meer) tevreden over de aangebrachte pMu? Heel erg vervelend…. Maar het gebeurt helaas met regelmaat…

Ik kan niet vaak genoeg zeggen, informeer eerst goed bij wie je PMU of microblading laat zetten. Bekijk het werk van de artiest, en zoek uit of ze betrouwbaar en hygiënisch te werk gaan. Check of ze een GGD vergunning hebben en ga als dat mogelijk is eerst voor een vrijblijvend intake gesprek zodat je deze persoon ontmoet en de ruimte waarin ze werkt kunt zien.
Lees ook altijd reviews van andere klanten. Hiermee krijg je een goed beeld over hoe er te werk wordt gegaan.

Maar goed. Helaas kan kan het resultaat dan nog steeds minder mooi uitpakken dan je had gehoopt. Maar.....er is een oplossing!

Permanente Make-up verwijderen

Tegenwoordig is het heel goed mogelijk op permanente mak-up te verwijderen op een professionele manier. Hiervoor zijn er zogenaamde removal behandelingstechnieken.

Een removal behandeling onderga je één tot …. keer. Dit is geheel afhankelijk van hoe diep het pigment zit en welk pigment gebruikt is. Vaak is er al snel resultaat.

Tussen iedere removal behandeling heeft je huid 4 weken nodig om te herstellen en het pigment met de removal mee af te stoten en dan volgt er een eventuele volgende behandeling.

Wanneer je ondanks de minder fijne ervaring toch wil gaan voor een paar nieuwe WauwBrauws, ga je voor het beste resultaat wanneer het oude pigment zoveel als mogelijk is verwijdert.

Bij WauwBrauw is dit mogelijk. De kosten voor een removal-behandeling zijn €50,- per keer.